Međunarodna regata Olimpijske Nade

Bratislava, 08. - 11. 09. 2022.


Od 8. do 12. održano je takmičenje okimpijkskih nada na kome su učestvovsle reprezentacije iz celog sveta. Iz našeg kluba za reprezentaciju su izuzetno zapaženo nastupali Vuk i Ognjen Kramer. I pored problema zbog bolesti tokom avgusta napravili su sjajne rezultate.
Ognjen kao najmlađi je nastupao u kategoriji 15-16 godina iako je petnaestogodišnjak. Veslajući B finale napravio je izuzetan rezultat za svoje godine.
Dogodine očekujemo još bolji rezultat i napad na medalju u svom godištu. Sa druge strane Vuk je ostvario rezultat za ponos: 5. mesto u jednosedu na 500m.

Ovim rezultatima napravili su odličnu uvertiru za prvenstvo države koje sledi od 14. do 17. septembra i sledeću godinu u kojoj verujemo da će im se pridružiti talentovani momci i devojke koji nadolaze.

Ove godine Kajak klub Zemun je i pored poteškoća u funkcionisanju zbog radova na Zemunskom keju
uspeo da uspešno nastupa na svim takmičenjima tokom godine. Godina je bila puna izazova u funkcionisanju, treniranju i odlascima na takmičenja. Čak smo primorani bili i da ne održimo tradiocionalnu regatu našeg kluba.
Sa završetkom radova na Zemunskom keju i oko samog kluba ćemo steći uslove da sledeće godine u punom kapacitetu radimo i ispunimo visoke ciljeve.
Zahvalni smo takmičarima i deci koja su uspela u ovakvoj godini da rade i dolaze na treninge.